Tirsdag 24. Jul 2018

Byparkkoncert: Marvelous Mosell

Når de lange, lyse sommeraftener er over os, er det tid til koncerter i Byparken. Hver tirsdag i juli arrangerer Roskilde Kommune og Gimle koncerter i Roskilde Byparks helt særlige rammer.

Kendt for sangene 'Den Bedste Danser' og 'Antikommerciel Masseappel', gæster den grandiøse konge af diskomoves, Roskilde Bypark, med det ene formål, at få roskildenserne til at danse hele natten.

Fuld Effekt er på som opvarmning.

Musikken starter kl. 19.30.

Der er fri entré og alle er velkommen.

Efter en vellykket forårsturné, hvor Marvelous Mosell gæstede Gimle, vender han tilbage til den gamle kongeby. Som en del af byparkkoncerterne, har Gimle fornøjelsen af at præsentere den eneste ene uofficielle konge af diskomoves og rimagtige replikker, Marvelous Mosell.

Københavnske Fuld Effekt kan nok bedst beskrives som et medrivende funky miks af soul, funk og hiphop. Inspirationen er fra hiphoppens såvel som funkens guldalder, og med dansksprogede tekster samt et tidsløst popøre inviterer Fuld Effekt altid på gode tider. Live slynges der rim til højre og venstre, alt imens et iørefaldende omkvæd og den barbrystede Beefsupremes guitarkrumspring forenes, og bliver et helligt løfte om den store fest.

Underholdning for børn

TrylleSune:

TrylleSune levere underholdning og trylleri i særklasse. TrylleSune kan overraske både store og små med sit trylleri.
Børneunderholdning foregår på den lille børnescene ved Kulturbussen i Byparken, fra klokken 18:30

INFO:
Tirsdag d. 24. juli Roskilde Bypark 
Musikken starter kl. 19.30
Gratis entré

Byparkkoncerterne arrangeres af Roskilde Kommune og Gimle.

Gavekort til Gimle

 

SØG ARRANGEMENTER

SAMARBEJDSPARTNERE