Fredag 15. Sep 2017

DR Hook Starring Dennis Locorriere

Gimle og Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena præsenterer: Dr Hook Starring Dennis Locorriere

Som følge af succesen med udgivelsen af Dr Hook Timeless album, er den verdenskendte og højt elskede musik nu igen klar til at blive spillet live, når Dr Hook Starring Dennis Locorriere – The Timeless World Tour indtager scenerne verden over, heriblandt scenen i Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena.

Dørene åbner kl. 19.00

Pris i døren: 410 kr.

Koncerten foregår i Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena, Hal A

Koncerten er stående

Dr Hook Showmenu

Forlæng oplevelsen med en lækker sensommerbuffet. Kokken serverer: Mørt kød, sprøde salater, lækre kartofler og selvfølgelig friskbagt brød samt hjemmelavede dressinger og sovs. 

Restauranten åbner kl 17.30. Buffeten koster 199,- pr. kuvert og købes her. 

Dr Hook & The Medicine show var et amerikansk rockband, som blev stiftet i Union City, New Jersey i 1968. Bandet spillede en blanding af rock, country, soul og pop og var derudover kendt for sin humor og specielle liveoptrædender. Dennis Locorriere som har været en del af bandet helt fra den spæde start i 1967 og til slutningen i 1985, tager nu på turné og spiller de tidsløse og velkendte hits, noget som han ikke har gjort siden Dr Hook Farewell Tour i 1985. 

Bandets lineup har ændret sig meget gennem tiden, men musikken og the Dr Hook spirit, som publikum elsker, er stadig den samme, som den altid har været.

Med en talentfuld besætning af musikere og sangere, er Dennis Locorriere klar til at spille de største Dr Hook hits som ”Sylvia’s Mother”, ”When You’re In Love With a Beautyful Woman” og ”Cover of the Rolling Stone”, der vil tage publikum med på en nostalgisk tur til 70’erne og 80’erne, hvor Dr Hook var at finde på samtlige hitlister.   

Udsolgte koncerter i England, Australien og New Zealand vidner om at musikken stadig lever i bedste velgående og gamle såvel som nye fans har nu mulighed for at opleve lyden af Dr Hook, akkurat som det er meningen, at den skal opleves, da sangene bliver genskabt live, så de lyder præcis som de gjorde da de først blev indspillet i studiet. 

Koncerten foregår i Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena, Hal A

Møllehusvej 15, 4000 Roskilde

Gavekort til Gimle

 

SØG ARRANGEMENTER

SAMARBEJDSPARTNERE