FAQ

Her finder du en alfabetisk liste over de spørgsmål, vi oftest får.

Aldersgrænse
Som udgangspunkt er der ingen aldersbegrænsning på Gimles koncerter med mindre, de foregår efter midnat eller som del af et natklub-arrangement (her vil aldersgrænsen være 18 år).

Beliggenhed
Gimles adresse er Helligkorsvej 2, 4000 Roskilde, cirka 12 min gang fra Roskilde station. Find Gimle på Krak.
Se også punktet ”Offentlig transport til Gimle”.

Billetter
Vi sælger billetter via Billetten A/S. Alle billetter er tilgængelige her på siden, men du kan også besøge et af Billettens salgssteder rundt om i landet; du kan bl.a. købe billetter i Gimles cafe. Se åbningstider her.

- Billetter til aftenens koncert kan købes i forsalg indtil kl. 18:00. Ønsker man efter kl. 18:00 adgang til aftenens koncert, skal man betale sin entré ved døren
- Billetter kan IKKE reserveres ved at ringe eller sende en e-mail til Gimle
- Billetter kan IKKE lægges til side og betales i døren

Bordreservation
Vil du bestille bord i caféen, kan du skrive til bordreservation@gimle.dk eller ringe til kontoret på tlf. 46 37 19 82. Vi anbefaler at bestille bord, hvis I er et større selskab og vil være sikker på, at der er plads.

Fødevarekontrol
Se Gimles seneste fødevarekontrol-rapport her

Gangbesværet/kørestolsbruger på Gimle
Gimle er indrettet med faciliteter til gangbesværede/kørestolsbrugere. Hvis det ønskes at have en ledsager med, kommer denne som udgangspunkt gratis ind. Det er en stor hjælp, hvis I kontakter os på forhånd, så vi sikrer os at kunne tage hånd om jer på bedste vis. Det gælder især arrangementer der er siddende eller udsolgt. 

Garderobe
Gimles garderobe kan benyttes i forbindelse med koncerter eller natklub-arrangementer. Garderobeafgiften er 20 kr. per genstand.

Vi anbefaler altid vores gæster at benytte sig af garderoben for at undgå, at ting forsvinder.  

Gavekort

Står du og mangler en gaveide? Så kan du købe et gavekort til Gimles arrangementer her. Gavekortet kan desværre ikke anvendes hos Gimle endnu, og gælder derfor kun vores billetsalg. 

Glemte sager

Alt hittegods glemt på Gimle bliver lagt i en "glemmekasse" på kontoret og bliver opbevaret i 14 dage. Kontoret kan kontaktes mandag-fredag kl. 10-17 på telefon 46 37 19 82. Derefter bliver glemte sager afleveret på Politiets Hittegodskontor, Skovbogade 3, 4000 Roskilde.

Koncertstart
- Mandag–Torsdag: Døråbning kl. 19:00, Koncertstart kl. 20:00*
- Fredag–lørdag: Døråbning kl. 20:00, Koncertstart kl. 21:00*
- Natkoncerter: Døråbning kl. 23:00, Koncertstart kl. 00:00*
- Cafékoncerter: Se tider for det enkelte arrangement på www.gimle.dk.
* Der kan i få tilfælde være ændringer, hvilket vil fremgå under det enkelte arrangement på www.gimle.dk.

Kontakt
Gimles kontor har åbent fra kl. 10-17 mandag til fredag og kan kontaktes på telefon 46 37 19 82 eller på e-mail: mail@gimle.dk

Mad
I vores hyggelige café kan du købe billig og lækker mad samt drikkevarer. Se menukort og caféens åbningstider. Vil du bestille bord i caféen kan du skrive til cafe@gimle.dk. Vi anbefaler at bestille bord, hvis man er et større selskab og vil være sikker på, at der er plads.

Narkotika-politik
Gimle accepterer ikke indtagelse af nogen form for narkotika ved vores arrangementer. Bliver man taget i overtrædelse af ”Lov om euforiserende stoffer” vil det medføre politianmeldelse og bortvisning.

Offentlig transport til Gimle
Gimle ligger et kvarters gang fra Roskilde Station, hvor der er regelmæssig forbindelse til resten af Sjælland. Kommer man med bus, så stopper buslinie 201A og 202A ved Helligkorsvej/Fælledvej, der ligger lige ved siden af Gimle.

Parkering
Det er muligt at parkere ved Kildegården, som ligger lige ved siden af Gimle. Kommer man på cykel, er der masser af cykelstativer på Gimle.

Rygning
Rygning er ikke tilladt i nogen af Gimles lokaler. Vi har et udendørs rygeområde.

Siddende koncerter
Der er ingen nummererede pladser ved siddende koncerter på Gimle. Der er udsyn til scenen fra alle pladser. Man kan ikke reservere pladser. Har man ønsker om specielle siddepladser eller er man en større forsamling, der vil sidde ved siden af hinanden, anbefaler vi, at man kommer i god tid.

Udsolgte koncerter
Når en koncert er anført som udsolgt på Gimles hjemmeside, betyder det, at der ikke er flere billetter - hverken i forsalg eller i døren.

 

Fredagsbar

 

SØG ARRANGEMENTER

Læs Gimles nye magasin her

SAMARBEJDSPARTNERE