Oplevelser for børn og deres voksne!
Hele grundidéen bag Gimle for børn er at skabe dejlige, anderledes, spændende og udfordrende oplevelser for børn og deres voksne – og altså ikke kun for børnene.

Find din indre glæde og åbenhed frem til arrangementerne, deltag aktivt og få nye oplevelser sammen med dit barn, barnebarn, papbarn, lånebarn...

Der er plads til alle - invitér også gerne bedsteforældre, klassekammerater eller andre, der betyder noget for dig og din familie!

Arrangementerne bliver kun gode, hvis både børn og forældre deltager aktivt. Gimle for børn er ikke passiv underholdning, men aktiv deltagelse. Og det plejer at være rigtigt sjovt og hyggeligt!


Vejledende alder
Det handler om at få en god oplevelse. Derfor har vi sat en vejledende alder på alle arrangementer, men der er altid plads til publikum i alle aldre. Søskende er selvfølgelig også velkomne.
 

Billetter og forsalg
Det er muligt at købe billetter i forsalg til alle vores arrangementer. Både her på hjemmesiden, i Gimles café eller via billetten.dk's øvrige salgssteder. Hvis du vil være på den sikre side,  anbefaler vi, at du køber billetter i god tid. Man kan ikke reservere billetter på anden vis.

Alle børn under 3 år har gratis adgang til arrangementer med mindre andet er angivet. Der skal købes billetter til alle gæster, dvs. både børn (over 3 år) og voksne. Alle børn skal i udgangspunktet ledsages af en voksen.

Billetter kan købes i forsalg frem til midnat dagen før, arrangementet afholdes. Billetterne kan købes som print-selv billetter eller tilsendes med posten. Læs mere om vilkår på Billettens hjemmeside.

Hvis der er ledige billetter, sælges disse i døren efter princippet først-til mølle. Til enkelte arrangementer sælges billetter KUN i forsalg - fx hvis arrangementet afholdes et andet sted end i Tanken på Gimle.

Arrangementernes afvikling
Dørene åbner altid en halv time før arrangementets start. Vi tilstræber, at alle arrangementer starter til tiden. Der tages forbehold for ændringer, aflysninger mv. Ændringer annonceres via Facebook, nyhedsmail eller på gimle.dk, så husk at tilmelde dig mindst én af disse tre nyhedskanaler.
 

Kontakt

Gimle for Børn
Helligkorsvej 2
4000 Roskilde

E-mail: [email protected]