Bordbestilling

Vi anbefaler at bestille bord, hvis I er et større selskab, eller hvis I vil være sikker på, at der er plads.

Vil du bestille bord i caféen, kan du skrive til [email protected] eller ringe på tlf. 46 37 19 82. Telefonerne er åbne tirsdag til fredag fra kl. 13.00-16.00. 

Større selskaber (+ 10 personer)

Hvis I er et større selskab er det en stor hjælp for os, hvis I bestiller maden på forhånd. I kan se caféens menukort. På den måde kan vi minimere ventetiden og sikre jer den bedste oplevelse. Oplys os gerne på forhånd, hvis du eller nogle i dit selskab har særlige mad behov og om I skal videre til koncert eller gerne vil tage det med ro. 

Ligeledes vil vi gerne høre om vi skal lave en samlet regning til jeres bord, eller om i betaler enkeltvis. 

Vær opmærksom på at mad og drikke skal bestilles i baren og man betaler med det samme, medmindre andet er aftalt på forhånd. 

Gimles cafe er drevet af internationale frivillige, der ikke nødvendigvis taler dansk, så det er godt at have nogen i selskabet, der kan tale engelsk.

Vi ser gerne at vores gæster holder fødselsdag eller andre sammenkomster, men vær opmærksom på at Gimles café altid er åben for at andre gæster kan komme ind og bestille mad eller drikke, også selvom alle borde i cafeen er reserveret. Hvis man ønsker et privat lokale kan man kontakte [email protected] og høre om det er muligt at leje Gimles kælder eller koncertsal

Hvis i vil ændre størrelsen på jeres bordbestilling må i gerne gøre det i så god tid som muligt. 

Vi glæder os til at byde jer velkommen i Gimles café