To af 80’erne og 90’ernes mest ikoniske stemmer: Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen er genopstået som duoen Anne Dorte & Maria.

De to sangeres stemmer har altid klædt hinanden, sangskrivningen har aldrig fejlet noget og begge dele står i dag stærkere og klarere end nogensinde. Med sig har de et imponerende katalog af dansk musiks allerstørste hits fra deres fortid i Ray Dee Ohh og Tøsedrengene.

Fra scenen giver Michelsen og Bramsen sangene fuld fart, høj energi, dans, nærvær, humor og anekdoter med på vejen. Med sig på scenen medbringer de, de tre musikere, Jon Grundtvig, Thorval Naur Nørremølle og Johan Jørgensen, som spiller tæt, let og svingende med en sound, der er stor, rund og fuld af krop.

Et udpluk af sætlisten: ”Indianer”, ”Sig du kan li’ mig”, ”Vi var engang så tæt”, ”Ud under åben himmel”, ”Jeg vil la’ lyset brænde”, ”Jeg har lagt mine våben”, ”Mandagsstævnemøde”, ”Drop dine løgne”, ”Så gik der tid med det”, ”Vi kan ikke leve alene”, ”Bruge og bruges”.Forlæng oplevelsen med en 3-rettes showmenu før koncerten på Gimles hyggelige café, The Raven

Den koster 219 kr. per person og købes via linket her.

 

Menuen består af:

Tarteletter med kylling i asparges

Ølbrassieret svineskank med stegte jordskokker og krydderurte creme

Portvinskage med vaniljecreme