Koncerten er flyttet fra d. 6. marts 2021. Billetter til den oprindelige koncert er stadig gyldige til den nye dato.

______________________

Thrashveteranerne ARTILLERY og thrash/prog-pionererne MANTICORA præsenterer en aften i thrashens tegn, når de spiller et dobbelt headliner show.

Artillery er en institution i den danske metal scene og behøver vel egentlig ikke den store introduktion. Når man har været med til at skabe thrashen, som musikstil, sammen med Metallica, så har man den baggrund som er nødvendig, som band. Deres seneste album "The Face Of Fear" har gået sin sejrsgang verden over og bandet har spillet koncerter i både EU, Rusland, USA, Syd Amerika, Asien og Australien. Bandet mistede desværre stifter og band-broder Morten Stützer i år, men fortsætter ufortrødent i hans ånd og med uforandret styrke, og showsene vil være en hyldest til ham.

Manticora er efter 8 albums, 8 Europæiske tournéer, 2 Nord Amerikanske tournéer, en Japan tour og masser af festival-shows rundt omkring i verden (Copenhell, Wacken, Sweden Rock, etc.) et band, som de fleste metal-hoveder kender til efterhånden. Bandet har været med, siden 1999, og både presse og fans har normalt kun ros tilovers for bandets høj-oktan thrashede power/prog metal, både når talen falder på deres albums, men også i forhold til deres live shows, hvor Manticora er kendt for at levere energiske shows hver gang. Bandets kommende album er sat til at udkomme den 28/8, 2020 - det er anden del af deres kæmpe projekt med en 321 siders horror/thriller roman og dobbelt koncept album!
 
Timechild er massiv og organisk heavy rock. Deres lydunivers består af karakteristiske twin guitars, hypnotiserende kor og en kraftfuld, nærværende lead vokal. Tilsammen skaber disse elementer bandets unikke skandinaviske udtryk.
 
Bandet blev dannet i 2020 af fire erfarne musikere fra fire hjørner af Danmark. Med en fortid i en række danske rock- og metalbands, har Timechild’s medlemmer tidligere delt backstage-lokaler på Danske og Europæiske spillesteder og festivaler som Roskilde, Copenhell og Sweden Rock.
Da muligheden bød sig, besluttede de sig for at forene deres musikalske erfaringer og visioner, og Timechild var født.
 
Deres første sang “Bite Of Frost” viser bandets dynamiske spændvidde. På de mere end 5 min. går nummeret fra en mørk og melodisk intro, over marcherende twin-guitarer til en afsluttende eksplosion af tung heavy rock. Med dette nummer, og meget mere på vej, er Timechild klar til at indtage de danske og internationale scener.
 
Timechild er:
Anders Folden Brink: Leadvokal – Guitar
Birk: Guitar – Korvokal
Martin Haumann: Trommer
Daniel Bach: Bas – Backing Vocal

Forlæng oplevelsen med et besøg på The Raven, Gimles hyggelige café, der er åben før og efter koncerten.